DESPRE MINE

Sunt psiholog, absolventa a Universitatii din Bucuresti – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie (2003). Am urmat un Master Profesional in Psihologia Dezvoltarii la Universitatea Paris 10 din Franta (2009-2010), iar in anul 2021 am devenit Doctor in Psihologie la Universitatea din Bucuresti, cu o teza de doctorat privind calitatea vietii persoanelor varstnice si inteligenta generationala. Lucrez de 17 ani ca psiholog, cu adulti, adolescenti, copii si familii.
Am colaborat cu compania Softwin – Intuitext si site-ul suntparinte.ro in ceea ce priveste educatia si psihologia copilului, precum si cu gradinite private, si am fost psiholog colaborator al emisiunii 9595.Am participat la numeroase conferinte, seminarii, training-uri si stagii profesionale in domeniul psihologiei si consilierii psihologice (stagiu profesional de 300 de ore in Franta, Parisin domeniul optimizarii relatiilor parinti-copii; bursa Comenius in Italia in domeniul formarii parintilor; training-uri de comunicare, psihodrama, psihoterapie experientiala). Am drept de libera practica in psihologie educationala si consiliere psihologica conferit de Colegiul Psihologilor din Romania, si de asemenea am urmat oformare de 250 de ore in abordarea terapeutica sistemica a familiilor. Sunt formator si am elaborat si sustinut numeroase cursuri de formare atat pentru profesionisti, cat si pentru parinti singuri, asistenti personali, voluntari, seniori, adolescenti si copii.
Consider ca psihologia este o provocare continua, deoarece pe masura ce descoperi universul interior al celorlalti, te poti dezvolta alaturi de ei si poti avea acces la o diversitate de trairi. A lucra cu o persoana, din punct de vedere psihologic, inseamna de multe ori a urmari evolutia si dezvoltarea sa si a o ajuta sa gaseasca propria cale de a-si construi viata, cu conditionarile inerente fiecaruia, dar constient de acestea.